Nieuwe zetels collectie FitForm

fitform-zetel-elevo-580-6fitformDe Fitform zorgfauteuils zijn speciaal ontworpen voor iedereen die noodgedwongen aangepast moet zitten of die moeite heeft met het opstaan. De fauteuils zijn uitermate geschikt als u veel zit en/of rugklachten heeft. Ook als u een handicap heeft, is een Fitform zorgfauteuil een uitstekende keuze. Vanwege de individuele zitoplossingen die Fitform biedt, kunnen de fauteuils op uw persoonlijke omstandigheden worden aangepast.

Als u veel tijd in uw fauteuil doorbrengt is het aan te raden vaak van houding te veranderen. Alle Fitform Zorgfauteuils zijn daarom elektrisch in diverse houdingen te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar rusten of opstaan. Uniek daarbij is de Fitform Tilt kantelverstelling waarbij zitting en rugleuning samen naar achteren kantelen. Hierdoor blijft uw zithoek gelijk en zakt u niet onderuit. Doordat u alle functies apart van elkaar kunt verstellen, kunt u in elke gewenste positie gaan zitten en liggen. Hierdoor ontlast u uw lichaam als u langere tijd achter elkaar in uw fauteuil zit. Iedere Fitform Zorgfauteuil is ook een sta-opfauteuil (sta-opstoel).

Bovendien wordt een Fitform Zorgfauteuil op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden daarvoor opgemeten. Omdat een maatwerk fauteuil de enige manier is om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten.

U heeft de keuze uit verschillende modellen:

Wilt u de fauteuil uitproberen? Dat is geen probleem !

Mail of bel ons voor een afspraak.

 

Contacteer ons