Fitform Zorg Collectie

fitform-zetel-vario-574-7De Fitform Zorgfauteuils zijn speciaal ontworpen voor iedereen die meer eisen stelt aan zitten. De fauteuils zijn uitermate geschikt als u veel zit, rugklachten heeft of moeilijk kunt opstaan. Ook als u een handicap heeft, is een Fitform zorgfauteuil een uitstekende keuze. Vanwege de individuele zitoplossingen die Fitform biedt, kunnen de fauteuils op uw persoonlijke omstandigheden worden aangepast.

Een Fitform Zorgfauteuil zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Als u zit, neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan en wordt u maximaal ondersteund. U zit op een gezonde en ergonomische manier in uw fauteuil. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en klachten.

De Fitform Zorgfauteuils beschikken altijd over een sta-opfunctie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-opstoel. Deze zorgt er voor dat u zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Een Fitform Zorgfauteuil wordt op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden daarvoor opgemeten. Omdat een maatwerk fauteuil de enige manier is om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten.