De klantgerichte service van Z-A-T Fauteuils

z-a-tVanaf het eerste moment dat u met ons kennismaakt, zal onze service u opvallen. Service is voor ons niets anders dan klantgericht dienst verlenen. En dat vatten we breed op. Vanuit ons servicecentrum coördineren we deze dienstverlening. Van deskundig zitadvies en gratis demonstratie aan huis tot aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, haal- & brengservice en reparatie aan huis. Bij Z-A-T Fauteuils vinden we nu eenmaal dat relaxen al moet beginnen vóórdat u de keuze voor een fauteuil gemaakt hebt

Repareren

Reparatie van alle relax- en sta-op fauteuils, ongeacht welk merk.
Een zorg fauteuil repareren is een vak apart. Door onze lange ervaring en intensieve samenwerking met de fabrikanten kunnen wij bijna alle reparaties bij u thuis uitvoeren. hebben wij een grote kennis omtrent de gebruikte systemen, motoren, schakelkasten en handbedieningen.
Zit-Adviescenter-Tijssen heeft een grote voorraad van diverse merken motoren en aansturings producten.
Het repareren van dit type stoel is erg lastig daar de fabrikanten er juist hun best voordoen te voorkomen dat onderdelen door elkaar heen gebruikt kunnen worden.
Zo wisselt men tussen wisselspanning en gelijkstroom, maar ook in allerlei verschillende voltages.
Daarnaast zijn uiteraard de aansluitingen en stekkers verschillend.
Hebt u een probleem met uw fauteuil, wij helpen u graag dit probleem op te lossen.
Of het nu om een handbediende relax fauteuil gaat of om de meest ingewikkelde sta-op stoel.
Bij een storing hebben wij zoveel mogelijk gegevens en foto materiaal nodig om te beoordelen of wij u kunnen helpen, graag altijd foto’s meesturen van de fauteuil, de motoren en de handbediening (graag zoveel mogelijk de type plaatjes en namen mee fotograferen)
AANVRAGEN VOOR REPARATIES ALTIJD PER EMAIL AAN info@gezondzitten.eu

Ook herstoffering van uw fauteuil verzorgen wij vakkundig net zoals het vervangen van het zitkussen en/of de vering.
Vaak wordt de stoffering na verloop van tijd, smoezelig, wij kunnen deze weer voor u reinigen en vaak met verbluffend resultaat.. De kosten wegen niet op tegen de aanschaf van een nieuwe fauteuil

Wij adviseren bij een lederen meubel om 2x per jaar goed te reinigen en te behandelen met protector, onze leather care kit bevat alle benodigde materialen om er voor te zorgen dat uw meubel optimaal wordt beschermd.

Onze werkwijze

In veruit de meeste gevallen herstellen wij de meubels bij u thuis. U ziet wat er gebeurt. U heeft direct contact met de meubelhersteller. U bespaart flink op de transportkosten. En ook niet onbelangrijk u hoeft uw meubels geen dag te missen. Veel mensen kiezen daarom voor reparatie aan huis.
Mocht het aan huis niet kunnen, dan nemen wij uw meubel mee en voeren de reparatie uit in onze nieuwe moderne werkplaats, een tijdelijk vervangmeubel is in de meeste gevallen geen probleem

Uw zetel is een gebruiksvoorwerp. Evenals bij een auto zijn er bewegende delen welke gesmeerd en afgesteld dienen te worden. Piepjes, kraakjes, niet goede werkende neig, rammelende armleuningen, haperende of wiebelende gasveer… Allemaal kleine irritaties.

Door goed onderhoud is er minder kans op toekomstige defecten en hoge kosten. Voor u en uw stoel is een onderhoud een goed advies. Zeker na een jaar of 3 is het goed om uw stoel een servicebeurtje cadeau te geven.

De servicebeurt kan op uw locatie geschieden en neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Tijdens het onderhoud zullen de volgende werkzaamheden worden verricht:

 • Algehele controle op piepen
 • Gaslift: controle , schoonmaken en smeren
 • Mechanisme , controle , afstellen en smeren
 • Zitting: controle bekleding en frame op scheuren
 • Armleuningen: controle, afstellen en smeren
 • Rug: controle op scheurtjes (inkl. lendesteun)
 • Algeheel stofvrij maken stoel (bijwerken kleine lakschade)

Uitgesteld of gespreid betalen

U overweegt te investeren in dagelijks comfort. Wat houdt u nog tegen? De financiën? Vanzelfsprekend profiteert u bij Z-A-T Fauteuils van aantrekkelijke prijzen en tijdelijke acties. Dat is één. Wilt u uw aanschaf in financieel opzicht spreiden, dan gaat Z-A-T Fauteuils nog een stap verder. U betaalt gewoon gespreid óf zelfs pas volgend jaar. Afhankelijk van uw keuze berekenen we daarvoor geen rente of een laag percentage. Zo investeert u zonder financiële zorgen in een gezonde oplossing: een fauteuil van Z-A-T Fauteuils. Daar krijgt u elke dag plezier van.

Het serviceabonnement:

Zit-Adviescenter-Tijssen staat voor service, en daarom introduceren we voor u als gebruiker van een sta-op stoel een Service Abonnement waardoor u verzekerd bent van reparatie bij u thuis en binnen 48 uren (op werkdagen).

 • Geen verplaatsingskosten
 • 25% korting op arbeidsloon
 • 30% korting op martiaal/onderdelen
 • Vervangende stoel bij reparatie
 • Beschikbaarheid van dienstverlening Ma/Za 08.00 tot 22.00 uur

Serviceabonnement

 • pakket 1 – 12 maanden geldig €  99
 • pakket 2 – 24 maanden geldig € 149
 • pakket 3 – 36 maanden geldig € 199

Bij een reeds in gebruik zijnde stoel zal eerst sanering van de stoel plaatsvinden. Dit onderhoud is nodig om zo met een door onszelf preventief onderhouden stoel te starten. De ervaring wijst uit dat er op deze manier een groot deel van evt. toekomstige storingen wordt voorkomen. De kosten van deze sanering vallen buiten het Service Abonnement

Sanering per stoel €55,00

Contacteer ons