Service is ons stokpaardje, wij zijn dan ook trots op onze vele tevreden klanten.

  • Prachtig initiatief om 2de hands fitform relaxen te herstellen en aan huis te leveren, in orde te zetten en garantie en naverkoop herstel aan te bieden. Zo wordt dit soort zetels een beetje betaalbaar + ze kunnen weer vele jaren meegaan, ipv afgedankt te worden. Peter Tijssen is een echter vakman die zijn producten kent en mooie service biedt. Snelle levering en alles volgens afspraak. Deze man verdient echt postitieve aanbeveling ingrid Kontich
  • Mijn zeer positieve ervaring met Zit adviescenter van Peter Tijsen wil ik hierbij graag met U delen. Als je net als ik wegens mijn invaliditeit en mijn daardoor ontstane overgewicht(160 kg) hulp moet hebben bij opstaan door middel van een sta op stoel ben je bij Peter aan het goede adres. Sinds enkele jaren vergoeden de Nederlandse ziekenfondsen geen aanschaf meer van zulke stoelen omdat de Nederlandse regering flink wou bezuinigen. Het gevolg is dat zelfs bij grote opsta - en zit problemen zoals in mijn geval , waardoor ik niet zonder een extra brede en aangepaste stoel kan , het ziekenfonds niet thuis geeft en mij gewoon in de steek laat.... Daarnaast heb je met een WAO uitkering niet al te veel geld om zomaar een aangepaste stoel te kopen. Dan kun je bij Peter zonder problemen voor een aangepaste relaxzetel met opstahulp terecht en de aanschaf of reparatiekosten in termijnen betalen! De voordelen van Z.A.T.op een rijtje.. -De stoelen worden ter plekke of in de winkel aan je persoonlijke behoefte aangemeten en geheel aangepast geleverd. -Daarnaast kun je de stoel of reparatie in termijnen betalen dus niet meteen een groot bedrag te betalen. -Na aflevering van je stoel snelle reparatie service of garantie ook in het weekend. desnoods krijg je tijdelijk een leen stoel -Grote keuze uit gebruikte relax en staop stoelen Dus waar wacht U nog op? Jan Spierings Veghel
  • Ik heb een FitForm zetel met versleten bekleding. Overal aan het kijken en navragen wat het eventueel kost on nieuwe stof te bestellen. Via Google kwam ik op de site van Peter (Z-A-T)ontakt Via mail en telefonisch contakt was alles zeer snel en vakkundig gereegeld. Peter weet echt wel waar hij mee bezig is, laat dat maar aan hem over. De zetel werd opgehaald en twee dagen daarna weer helemaal nieuw terug gebracht. Peter heeft hem ook nog op de eerste verdiepping gezet en helemaal op mij afgesteld. Wat een perfekte service , 10 +++++++++++++ Ruud Beringen
  • Peter Tijssen gebeld voor mijn onmisbare staop stoel te repareren had verwacht dat ik wel een tijdje moest wachten voor ik weer goed kon zitten. maar nee de dag erna kon hij al komen . geweldige service de stoel perfect gerepareerd en gelijk een service beurt gedaan . en dit alles voor een eerlijke prijs ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en heel blij dat ik weer goed kan zitten zal hem zeker aan bevelen bij andere mensen heeft U een defect aan U stoel bel Peter zult U zeker geen spijt van krijgen Peter bedankt Hans Rademakers Hoboken - Waarom u tevreden of niet tevreden bent - Betrouwbaarheid in afspraken - Kwaliteit van de geleverde klus of dienst H.Rademakers
  • Fantastische uitleg en betrouwbaar bij het verkoop en zeer goede service ! Wij zijn zeer tevreden en kunnen Zit-Adviescenter Tijssen van harte aanraden ! O. D. uit Leopoldsburg
  • Wij kenden Peter van Zit-Advies Tijssen van reparaties voor andere firma's. Toen die het lieten afweten deden we een beroep op hem, Je houd het niet voor mogelijk, hij kwam met materiaal en kon de zetel zomaar repareren. Ook de prijs viel reuze mee ! Nemen nu gelijk een verzekering van 3 jaar want zonder deze stoel kan ik echt niet. Van harte bedankt !! Fam.H. uit Maastricht
  • Ik heb naar aanleiding van een beoordeling over een draaischijf ook Peter maar eens gebeld. Hij kon dezelfde week de tweedehandse draaischijf plaatsen en de stoel nog afstellen ook. Perfecte service voor een zeer betaalbare prijs. Goed werk Peter, Kees
  • reparatie sta-op stoel in Helmond Via internet op zoek gegaan naar een bedrijf die op korte termijn mijn stoel die ik echt nodig heb kon repareren. Middels mail contact gelegd en vrijwel direct een reactie gekregen. Na de retour mail werd ik gebeld voor een afspraak en die was mogelijk binnen een paar dagen. Hij had alle onderdelen bij zich en de stoel is direct en voor niet teveel geld gerepareerd. Heel netjes. A.V. uit Helmond
  • Sinds ik mijn zetel heb is mijn leven veel gemakkelijker geworden. Opstaan, neerzitten, relaxen... wat een luxe ! H.D. uit Mol

Contacteer ons